11 januari 2024

Bouw Bergman Clinics Capelle aan den IJssel

Op het bedrijventerrein te Capelle aan den IJssel wordt een voormalig bedrijfspand getransformeerd tot een nieuwe kliniek voor Bergman Clinics. Het project betreft deels verbouw, maar ook een deel nieuwbouw. Op de locatie van de te realiseren nieuwbouw heeft eerder al een constructie gestaan. Deze is tot en met de fundering gesloopt en wordt nu opnieuw opgebouwd. Het project is volledig in BIM uitgewerkt waarbij alle projectpartners werkten met een centraal model. Wijzigingen van diverse partijen worden daardoor dagelijks gedeeld.

Activ Vastgoed verzorgt het bouwmanagement. Bouwcombinatie Goossen Te Pas - Wessels Zeist V.O.F. heeft de uitvoering in opdracht. DigiBase verzorgden het bouwkundig tekenwerk. Voor de installaties zijn De Groot Installaties en Interflow bij het project betrokken. Snetselaar is als hoofdconstructeur betrokken bij dit project. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Snetselaar is adviseur op het gebied van bouwkundige, industriële en civiele constructies. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We helpen u graag!

Neem contact op